Lillkorven

Vi är fortfarande sjuka, men vi måste bli friska tills imorgon eller iallafall tills på lördag. Vi ska ju åka till Linköping och hälsa på lina och patrik! Nu när vi äntligen bestämt ett datum för att åka, lina har ju bott där i två år och vi har inte varit där en enda gång!!!!!!

Här är en sjuk benji som ska ut i vagnen och sova, det snöar ute så idag fick han ha sin nya overall på sig!!!

Fortfarande feber

Jag och benjibusen har fortfarande feber, den vill inte försvinna! Nu ligger benjamin och sover lite middag så kanske han är lite piggare när han vaknar. Jag och andi har pysslat massa hemma idag, man kan ju inte ligga i soffan och vara sjuk heller, det går inte. Ja jag får ju skylla mig själv som städar och så när jag ska ta det lugnt.....

Skickade in en födelsedags annons idag tills benji fyller år! Endast 6 dagar kvar nu:)



Feber

Jag och lillkorven ligger här hemma i feber, andi har ont i halsen så nått skit har vi fått.... Inte roligt! Vi måste vara friska om 7 dagar för då fyller nämligen lillkorven 1 år!!!!!! Tiden har gått så fort, alldeles för fort!!

Sitter och tittar lite på tv just nu och benji ligger här helt utslagen bredvid mig i soffan! Han ska få sova inne hos oss inatt, han kan ju inte ligga själv i sin säng om han är sjuk och sen så är det ju så mysigt när han sover hos oss:)

Nu ska vi krya på oss så får vi se hur vi mår imorgon!

bilder:)


Linda och jag utanför ejendals arena för att gå på Ladies Night!!







Busen äter pannkaka själv!


Emilia ett år!!


Benjamin påväg hem från Emilias kalas med en ballong i handen=)

Mycket!

Har verkligen haft mycket att göra, därför har det inte blivit nå tid för bloggen. Andis syster med barn har varit på besök. I fredags var jag och Linda på Ladies Night och i lördags kom mina småsyskon hit och sov över! Så som sagt det har varit hålligång hela tiden!!!

RSS 2.0