Tanden


Såå söt med sin lilla tand:)


Säljdags

Har precis dammsugit hela huset, nu är det dags för att torka golven. Måste passa på medans lillen sover. Han har varit lite kinkig idag, tror att det beror på hans tand som tittar upp mer och mer.
Nu är jag på säljhumör, hehehe. Säljer en massa grejor på tradera. Man får då in lite pengar för kläder som jag inte använder:)

Kanske hinner med en promenad idag också, måste komma ut lite i solen idag känner jag.

Bye


En tand!

Nu så har lillkillen fått sin första tand. Så nu är han väl en stor kille då:) Hehe! Har varit på öppna förskolan idag. Benji har lekt med sina bebiskompisar. Och mamma Madde gjorde en t-shirt till Benji, så duktig är jag!!
Sen var vi ner på stan en snabbis och köpte ett solskydd till vagnen så lillen inte får solen på sig, han blir så arg när han får solen i ögonen!!!
Lite mer bilder kommer här:


Lillen som älskar hoppgungan!




Far och son:)


Bye


Myspys

Sitter och tittar på Robinson nu och äter chips och dip, mumma!! Och så myser vi hela failjen såklart!!
Idag har jag och Benji hälsat på Benjis blivande, hon är en månad gammal:) Jag och Sara tog en promenad med barnen i våra lika vagnar runt tisken. Solen värmde men det blåste mycket. Men skönt var det iallafall!!!
Jag och lillkorven hem till Vickan och barnen senare på eftermiddagen och fikade, Elin kom dit en snabbis också, kul att träffa henne lite:) Andi stackarn satt hemma och pluggade.

Ja just det, igår var jag, andi, vickan och korven först till sågmyra och sen till ikea. shoppade bara smågejer men kul att åka iväg på en liten utflykt:)

Nu är det matdags för lillen!

Bye


Bilder :)

Har fullt upp här hemma, idag har jag städat och rensat. Vad mycket skit man har då. Kanske dags att stå på loppis så man kan få lite pengar för saker man inte längre använder... hmmm. Måste fortsätta rensa skräp imorgon...
Den här veckan har gått så snabbt, kommer knappt ihåg vad jag har gjort, bara att Mirre har varit här :) Får se vad som händer ihelgen..

Nu så kommer lite nya bilder!


Lillen som äter mat för första gången:) Inte så gott!


Sötisen!!!!

Måste gå nu, lillen är vrålhungrig!!!

Det kommer mer bilder snart!!!

bye

BVC

Jepp , nu har vi varit  där igen och vägt och mätt lillen. 8460g och 69 lång var han. Vi har en riktigt stor kille:)
Under påsk har vi bara varit borta och ätit, i aspeboda, hos andis syster och sen hos peters förldrar! Så skönt att slippa laga mat själv! Nu är Mirre här, hon har sovit över sen i söndags och stannar tills imorgon. Vi har gått långpromenader och myst en massa! Alldeles nyss bakade vi negerbollar som ligger på kylning, snart dags för att äta upp dom!!

Jag har en massa kort på kameran som jag ska lägga upp, men jag kommer aldrig ner till källaren för att ladda över dom till stora datorn.. Får se om jag hinner imorgon:)

Just ja, nu äter lillen inga smakportioner längre. Han är ju en stor kille som äter mycket! En halv barnmatsburk  till lunch och en hel portion gröt till kvällen! Nu ligger lillkorven här och sparkar på mig, ska amma han sen så är det dags för sängen.

bye

Fullspäckad dag

Idag har jag  och Benji varit med mamma på ica och handat sen var vi ner på stan och kollade lite. Mamma hade lite svårt att handla eftersom hon skulle gå och pussa på Benji hela tiden! Tog en fika på stan också. En macka med skagenröra blev det, mums fillibaba smakade det!
Efter stan åkte jag och lillkorven och Robert till kuppen för att träffa morfar! Benji fick en jacka av morfar och jag och Robert fick en varsin tröja. Morfar är så gullig. Efter allt shoppande satte vi oss ner och tog en glass!

Måste berätta en sak. Jag satt och ammade lillen på kuppen i en fåtölj. Då kom en ordningsvakkt fram till mig och sa att det fanns ett ammningsrum på tredjevåningen, ja sa, jaha men vaddå får jag inte sitta och amma här?! Då sa han att han ville informera mig om det... Blev lite paff när vakten kommer fram och säger så. Jag får väl sitta och amma var jag vill. Jag stör ju ingen. Vet inte om han bara ville vara snäll när han sa så eller om jag störde... hmmm... Det är väl mitt beslut var jag vill amma..

Jag och Benji är helt slut efter den långa dagen så nu är det dags för sängen för mig, lillen sover redan.

natti

Vår :)

Jag är så dålig på att blogga, tar mig inte tid att sitta och skriva lite.

Har precis lagt lillkorven i sin spjälsäng, han var uppe länge idag. Han var väl uppspelt efter den långa dagen som varit. Först var jag och Benji på öppna förskolan, sedan var vi hem och åt och tog en lågpromenad i solen med Tarre. Sedan åkte vi hem till en av Andis kompisar och fikade och pratade och visade upp lillkorven!!!!

Igår var jag och klippte mig, det blev lite uppklippt med lugg... Jag blev riktigt nöjd! Träffade min älskade vän Lina som är hemma från Linköping över påsk. Var så kul att träffa henne, det var några månaader sen sist. Nästa gång vi ses så är det vi som åker och hälsar på Lina och Patrik! Vi ska satsa på det iallafall!
Köpte mig en fin vårjacka igår också.. Jag har fullt upp på dagarna.

Imorgon blir det stan med mamma och sen ev kuppen med morfar...

Jag hittade förresten tussilago idag när vi var ute och promenerade:) Våren är här!!!!

pusshej

Kalas

Idag har vi varit på kals, Elin fyller 27 år idag så GRATTIS ännu en gång! Elin var duktig och bakade så gott fika! Och jag tittade på, haha :)
Var ner på stan igår med Jessica och handlade kläder till Benji, det är ju så roligt att shoppa barnkläder. Bokade också en klipptid till mig. Kommer inte ihåg när jag klippte mig senast så det är välbehövligt. Så nästa vecka blir det av!!  Ville egentligen ha en tid nu på studs men inte det heller... Så är det ju jämt när man ska klippa sig, det ska ske NU helst!!!

Och jag måste berätta att jag kommer inte ihåg när jag körde våran bil sist, så mycket åker jag buss nuförtiden=) Har ett eger busskort.

Har haft klädparty/ljusparty här hemma i Söndags, det var fullsatt i vardagsrummet! Shoppade en jeanshängselklänning! Måste bara köpa nya strumbyxor nu så jag kan använda den.

Lillen mår bra, han har börjat äta lite smakpotioner med gröt på kvällarna. Han tycker det är gott men har inte riktigt fattat hur man håller kvar det i munnen:) Sötisen!

Måste titta på Greys nu!
Bye

RSS 2.0