SOL!!!

Hinner inte med att sitta vid datorn varje dag nu när det är så fint väder! Jag och Benji badar och solar varje dag!! Idag var vi ner till L et och badade med Malin och hennes familj! Tog så gulliga kort på benji och emilia som kommer inom kort. Annars så händer det inte så mycket här hemma. Ska ev till stan imorgon och köpa nytt myggnät till lillen och något linne till mig, men bara om det är dåligt väder annars så blir det plajan för vår del:) Har tagit fram lilla poolen nu också så det är bara att komma och bada med oss!

hej så länge


Sol och bad!

Har varit ute i solen hela dagen, jag och Benji åkte och badade med vickan och barnen på lugnet, mötte upp malin och hennes familj där också!! Benji gillade inte alls vattnet först men efter ett tag så var han igång och plaskade!!! Så sköönt med soool!!!! Vid halv sex gav vi upp och åkte hem från lugnet. Sen var vi hembjudna till malin med familj på mat, gott och trevligt var det! En helt underbar dag har det varit!

Imorgon ska jag iväg på ett möte, spännande va?=)

Och i helgen ska jag på möhippa! Ska vara ifrån lillen hela dagen, hur ska det gå tro, kommer sakna han som bara den!!!!! Han och jag har ju setat ihop i 16 månader:)

Imorgon tar vi nog fram lilla poolen här hemma så benji och jag kan bada igen, bara det är fint ute som det var idag!!!

bye

Trök väder

Det är så tråkigt väder ute nu, tänk om det var lite sol så man kunde få lite färg på kroppen:) Ska snart hem till Lina och äta lite, nu är hon hemma hela sommaren så då ska vi umgås mycket!
Vi har lånat en takbox nu så då får vi plats med allt vi shoppar i ullared!!!!!!! Ska bli så skönt att bara åka iväg och bara vara, shoppa loss och äta ute och träffa syster såklart i göteborg:)

Har spraymålat en möbel här hemma idag, antikvit blev den. Men nu måste jag åka till Lina!!!!






Falukalaset och val

Igår var jag, Benji och Andi ner på falukalaset, skulle kolla på rix fm festival. Vi kom runt halv sju och åkte hem  vid halv nio. Det var ju så himla kallt ute så vi kunde inte stanna kvar där och stå och huttra heller. Man skulle haft vinterjacka... Träffade jeppe och vickan och deras barn där.

I fredags hade vi lite party här hemma.. Andi blev ju som sagt gubbe i torsdags. Så johan och sara med bebis var här, jeppe och vickan med barn och elin och jag och andi och benji såklart!!!!Vi åt gott och drack gott. Jag smakade vin för första gången på två år typ. Det räckte med ett glas, kände ju av det på en gång. Men gott var det iallafall:) Benji och Julia somnade sent, dom kunde ju inte missa något heller!! Dom var så söta när dom låg och sov, Benji i våran säng och Julia lånade benjis spjälsäng!

Snart är det dags att gå till vallokalen... Vet inte ens vad jag ska rösta på. Hmm.. Får läsa på lite om partierna innan vi går. Sedan blir det och titta på lite loppis här i hosjö och ev träffa daniela i eftermiddag=) En fika efter valet och loppisen hemma hos jeppe och vickan lä vi ju hinna med också, eller kanske här hemma!!!!!

Nu är lillen snorig IGEN, han hostar och får upp en massa slem och snoret rinner.. Men ingen feber så det är ju bra. Hoppas det går över snart. Han är ju jämt sjuk känns det som!

Och ni som läser får gärna kommentera, det är så mycket roligare att skriva då när man ser att några läser:)!!!!!

Gubbe....

Andi fyller gammal gubbe idag, han blir 25 år!!



Det händert mycket här hemma varje dag. Igår var jag, benji och elin och shoppade underkläder på underverket och sedan var vi till kuppen och kikade lite, en heldag blev det=) Och idag har jag bakat bullar och sockerkaka till gubbens kalas! Så idag har vi haft besök och imorgon kommer det mer besök:) Måste natta lillen nu... mer kommer!!!!

RSS 2.0