Klockan!

Åhh det har varit en sån lång dag idag, en timme längre, det gör ju så himla mycket. Benji vaknade halv åtta fast klockan var ju egentligen halv sju då, ja så går man och tänker hela dagen, klockan är egentligen två fast hon är ett! Knäpp man är! Har haaft en lugn helg, tittade på en jätte dålig film hos Vickan i fredags och igår var vi hem till sara, johan och lilla julia och åt mat och myste. Annars så har det inte hänt så mycket här hemma, andi har tenta så han har spenderat all ssin tid med att plugga. Ska bli skönt när hans tenta plugg är över!

Lillkorven hade lite feber idag så han har varit lite gnällig men lite välling och alvedon gör susen! Han var helt galen innan han skulle lägga sig, maria och michaela var här och hälsade på och busade med korven!

Nu sängdags och imorgon en stanrunda med sara och julia och benjibusen!

Spruta..

Har varit på öppna förskolan idag med lillkorven! Han tycker så mycket om att vara där så han bryr sig inte om mig. Då är det alla andra barn och leksaker som gäller!!! Hehe! Efter öppna förskolan åkte malin och jag och barnen ner på stan en sväng och sedan åkte vi hem hit ett tagoch umgicks! Skjussade sen hem dom till borlänge.  Hem och laga mat och mys pys med benji innan han skulle sova och nu vila i soffan=)

Funderar på om man ska ta svininfluensa spruta eller inte.... Kan åka in imorgon ifall jag vill ta... hmmm svårt val. Vill ju inte vara den som smittar lillen om man själv skulle bli sjuk..

Blir nog lite betapet nu, hehehe!! beroendeframkallade!

Lång dag..

Ojoj, så mycket att göra idag... eller det blev så mycket gjort idag på min dag som jag inte hade något alls att göra på. Först skulle jag bara ringa och få nya p-piller, men det slutade med att jag var hos barnmorskan en och en halvtimme senare, skulle göra en kontroll för att jag hade nya piller... Aja, benjibusen och jag stressade dit, åkte till och med buss!!! Sen var vi upp på jobbet och hälsade på lite, hämtade ut mina piller och åkte sedan hem. Lite mat i magen och sen var det dags att åka på kalas hos benjis kompis! Sen hem en snabbis igen för att sedan åka vidare till Aspeboda, Aspebodaskolan hade en liten show. Miranda sjöng alldeles själv, jag vill vara din margareta för alla som var där, hela gympasalen var full!!!! så duktig är hon! Åt lite mat senare hos mamma och sen bar det hemmåt vid tio tiden. på vägen hem var det poliskontroll på borlängevägen, blås och körkort. Jag blir ju så nervös när jag ser en polis så jag hittade inte mitt körkort såklart... Efter ett tag hittade jag det typ 5cm ifrån mig, hahahhaha. Vågade inte titta på polise förrens jag blåst och han sa finemang, hahaha!!

Nu sover lillkorven i sitt nya rum! Och jag ska också snart sova, ska ttitta på film i andis nya mobil först!

UPPDATERING NUUUU!!


Hehehe! Nu så är det riktig skärpning på mig!

Fullt upp varje dag, imorgon är det dags för viktväktar möte igen, eller iallafall vägning för min del, hoppas på att det blir nedgång!
Har setat vid datorn hela kvällen och kollat igenom kort som jag ska framkalla, ojoj vad många kort det blev=)

lite smakprov=)





Kort på Benjis rum får bli en annan dag, hade inge batteri i kameran!

Idag var vi på Emilias 1 års kalas, tiden går såå fort. Snart är det lillens tur, snyft, vill inte att han ska bli så stor=)

RSS 2.0