Lite smått och gott

Ja, kanske dags för lite uppdatering här:) I stora drag vad som har hänt i veckan är att vi har varit till IKEA, shoppat lite på stan, varit på lager 157... Och idag så var vi och beställde en ny vagn till Benjibob! Det blev en BRIO Sing. Vi får den redan på torsdag. 


Vår snygga kille med solbrillor på!!!!! Det var inte så populärt kan jag lova....

Var hemma hos Johan och Sara igår och tittade på Let´s Dance. Iallafall jag och Sara, Killarna badade bastu och drack öl. Carl-jan åkte ut, han dansar ju som en stel pinne, tycker Elisabeth ska åka ut nästa gång...

Ne, nu ska jag ta hand om min lilla kille. Jag, Benji och Vickan ska hem till en kompis senare och äta gott och snacka massa goja:)

Vår älskling

Idag har vi varit en sån här skön dag när man inte behövt göra något, bara varit! Vi var hem till Andis syster över dagen. Vi satt och prata och blev bjudna på mat. Nu så tittar jag på let´s dance, får se vem som åker ut idag...

Här är ett fint kort på våran älskling som jag tog idag:)



Han är ju såå fin våran lilla grabb :)

Bye bye

Grattis Miranda

Grattis till min älskade lillasyster Miranda! Idag blir hon en stor tjej! 8 år!



Så här söt var hon när hon var 2 ½ år!



Och så här söt är hon nu tillsammans med Benji på bilden:)

Utmaning

Jag fick den här utmaningen av Daniela!

Gå in i mappen mina bilder.
Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i mappen.
Visa bilden i bloggen och skriv sedan något om den.
Utmana 6 st andra.
Länka till dem och låt dem veta att de är utmanade

Hmmm, det här var min bild i den sjätte mappen och den sjätte bilden

Det här är Andis mamma till vänster som verkligen försökte ha öppna ögon på ett kort men det gick ikke, som vanligt. Andis syster Marianne till höger. Kortet togs när dom hälsade på hos oss för några veckor sen!

Nu utmanar jag Lella, Vickan, Elin, Mimmi och Sophie. Har bara dom fem att utmana....

Magsjuka

Usch och fy säger jag för magsjuka. Det har vi haft här hemma. Det började med att jag hade ont i magen en hel dag, tänkte först att det brodde på att jag hade ätit glass, är jättekänslig i min mjölkallergi nu. Men så var det då inte, spydde som en gris i onsdagskväll, det är så hemskt att spy. Men som tur var så spydde jag bara på onsdagen och sen var det bra. Men man blir ju så hemskt matt efter man spytt och öm i magen. Drack mest blåbärssoppa igår och idag har jag vågat mig på att äta. Andi och Benji drabbades också men mycket lindrigare än mig. Det har varit storstädning här hemma för att få bort alla bakterier och tvättmaskinen har gått iett!
Så typiskt att jag missade mamma barn gympan igår, det var faktiskt roligt sist även fast jag fick träningsvärk efteråt. Får gå nästa vecka!

Och idag har jag och Vickan varit duktiga och promenerat, solen sken och värmde till och med lite. Så skönt att komma ut fast det var kallt. Har varit hemma hos jeppe och vickan nu på kvällen och fikat och tittat på lets dance. Bra att Kitty åkte ur,hon var ju stel som en pinne. Tror carl-jan åker ur nästa gång,han är ju lika stel...

Ska lösa lite korsord nu innan jag somnar.


bye

3 Månader

Tre månader har gått sen jag låg på förlossningen och klämde ut Benjibob!! Han blir så stor så fort. Idag fick lillen två vaccinationssprutor, han skrek, usch så hemskt det var att titta på. Sen åkte vi till öppna förskolan och umgicks med alla andra bebisar! Mysigt :) Elin var förbi en sväng med hubbe också, vi satt och pratade lite medans vovvarna lekte av sig.

Sitter och tittar på såld på hus nu, ska nog lägga mig efter det. Lillen vaknade halv åtta imorse så lite trött är jag nu.

Jo måste berätta att min mobil gick sönder häromdagen, den bara blinkade och det gick inte att göra någonting åt det så den åkte in på lagning. Det var bara en uppdatering som behövde göras och sen var den som ny igen. Och då menar jag ny, fick ställa in tid och datum mm. Och alla mina telefonkontakter försvann så ni vet varför jag inte har hört av mig, så skicka gärna era nummer :) (Daniela, ring mig)

Byyeee


Träningsvärk

Jag säger då bara träningsvärk!!!! Har varit på mamma barn gympa idag, vilket trängspass! Ja ni har läst rätt, jag har varit och tränat idag. Det är verkligen inte likt mig! Men det var faktiskt roligt och det tyckte Benjamin också när jag gjorde armhävningar och han låg framför, han skrattade så mycket :) Jag trodde det skulle vara ganska lugnt och så när man hade sitt barn med men ikke, barnen låg på golvet och tittade på mammorna som kämpade. Hahaha. Vi ska gå dit varje vecka hade jag tänkt.

Var ner på stan efter träningspasset och kollade in dom nya butikerna i falan gallerian. Vi gjorde lite fynd på claes ohlsson. Köpte lite lampor till vardagsrummet och en digital väckarklocka för endast 10kr!

Nu måste jag sova, ska upp jättetidigt imorgon.

bye bye

Vanesak?

Jaha, nu så vaknar lillen halv nio varje dag...  Det går verkligen inte att få honom att somna om. Jag hoppas att det är tillfälligt den här veckan och att det inte är en vanesak för honom nu. Det kommer då ta ett tag tills jag vänjer mig isåfall. Hahaha jag låter verkligen som en trött mamma nu som vill ha sovmorgon varje dag. Hur ska det gå för mig tro när jag ska börja jobba igen och gå upp vid sex,sju tiden!? Men det är ett tag tills dess kan jag lova!

Innan vi fick barn var jag en morgonmänniska som ville gå upp tidigt för att få ut det mesta av dagen. Hade ttill och med väckarklocka på helgerna så jag inte sov för länge. Tidiga mornar var inget problem. Och Andi han sov gärna lite till. Men nu när vi fått barn är det  verkligen ombytta roller. Det är Andi som har väckarklocka! Det trodde ni inte va?! :)

Jag fortsätter gå mina promenader varje dag med Vickan och det börjar ge resultat kan jag lova. Jag kommer i mina älsklingsjeans igen!! Och Andi sa till och med till mig idag att han tyckte jag hade blivit smal!!!

Bye


En lång dag

Idag vaknade Benjamin halv nio!!!! Alldeles för tidigt för mamma Madde. Men det var bara att stiga upp. Mina småsyskon Miranda och Oliver sov hos oss lördag till söndag och dom vaknade halv åtta på morgonen! Då vaknade förstås Benjamin också.... Säg inte att han ska börja med att vakna före nio varje dag nu. Dagarna blir verkligen mycket längre när man stiger upp tidigt, man hinner göra så mycket! Men sova lite längre på mornarna är faktiskt mycket värt :)

Det var riktigt mysigt när Miranda och Oliver kom hit och sov här! Vi var hem till Johan och Sara och åt på lördagkväll, så trevligt så! Miranda var så duktig att hjälpa till med barnen! Och Oliver gick runt och åt russin hela tiden.. Mina söta småsyskon!!!

På söndagen var vi hem till Vickan, Ida och Noah. Tänkte att Miranda och Oliver skulle få leka lite! Så då hade jag och Vickan lite tid att sitta och prata och dricka te! Och lilla Benjamin vad väl slut efter allt besök så han sov under tiden vi var där!!
Och idag så har lilla gubben fått all uppmärksamhet av mamma! Det bästa är att ligga och sova i min famn, det är ju såå underbart!

Dags att sova nu, som sagt så var vi upp tidigt imorse!

Bye


RSS 2.0