Öppna Förskolan!

Idag började öpnna förskolan igen, promenerade dit vid nio, försökte få lillen att sova på vägen dit men ikke. Men han var glad endå när vi var där men tröttnade efter lunchen. så vi gick hem vid elva, fast det höll på till tolv. Lillen somnade i vagnen på väg hem! Får bli kvar längre på fredag! Det var roligt att se alla barn som man såg sist innan sommaren och nu hade de blivit såå stora, fast det tyckte dom om Benji också! Benji skrattade gott när vi sjöng och satt i en ring. Hmm får kanske börja sjunga här hemma med han.. hahahaha!

Jag tog lite kort som jag ska ladda in i datorn snart!!!

Farmor?:)

Måste bara berätta detta! Jag var och hämtade min lillebror Oliver på dagis i Torsdags och när jag kom gående där med Benji på höften¨och ropade på Oliver, kom en liten kille på ca 5 år fram till mig och frågade mig om jag var Olivers farmor. VA, nej sa jag, hahaha! Jag berätrtade att Oliver var min lillebror, jaha sa killen och sprang iväg igen!  barn är så söta och ärliga!!

Men så gammal ser jag väl ändå inte ut att vara!!! Måste  ju visa leg på systemet och till och med på harrys, så jag måste se väldigt ung ut:)

Snart ska vi iväg på kalas, Andis systers barn fyller år! Men innan vi åker så måste det städas lite här hemma!


Hej hopp!

Kom hem från jobbet för ett tag sedan, sen satte jag mig dirket vid datorn och läste massa bloggar som jag följer. Kom då och tänka på min blogg, jag måste ju uppdatera!!! Det har varit lite dåligt med det! Har som sagt jobbat idag men vi har även hunnit med att varit på loppis gjorde ett fynd där och köpte en gammal läskeback i trä, jättefin!!! Sen var vi även in på rusta och öb!

Känns lite konstigt att vara ifrån lillen när man ska jobba men det går an! Andi är ju hemma med han. Ska gå och kolla tiill lillkorven nu!


:)

Nu ser jag äntligen normal ut, min vagel har försvunnit helt! Så skönt! Det har väl inte hänt så mycket här hemma. Eller jo det har det ju kom ja på nu, hahaha jag är så trött just nu! I onsdags var jag, elin, malin, daniela,sussie och kajsa ut och åt och drack på harrys, riktigt trevligt var det! Det måste vi göra om! Igår var vi hemma hos malin och fredrik och åt och drack, hahah! Min viktnedgång går inte så bra just nu... Men jag ska skärpa mig. Hade bara gått ned 0.3 kg på en vecka. Men andi tröstade mig och sa att 0.3 kg i veckan blir 15 kg på ett år!! Ska inte iväg och väga mig nästa vecka för då är vi på semester! Vi ska till karlstad och till ullared igen och sen till göteborg!

Och imorgon ska jag iväg och jobba dag, börjar klockan sju.. Känner inte för att jobba just nu men sen är det kul när pengarna kommer.

Var iväg på loppis idag och sen till insjön, men där var det inte mycket att hurra för. Kollade runt lite och sen åkte vi hem. Benji har börjat ta tag i allt när man går i en affär och han sitter i vagnen. Lite pinsamt när jag var innte på stadium här för någon vecka ssen och benji hade en sko i vangen när vi gick ut ur affären, bara att gå in och lämna den och hoppades att ingen såg en... Han tog nån leksak förut en gång med...

Ska se vidare på sommarkrysset nu!

VAGEL!

Jag har haft en förbaskad vagel i ögat sedan i fredags, eller jag har haft den längre men då var den liten. Så i fredags så blev den större, när vi var in med lillen till vc frågade jag även vad jag skulle göra åt min vagel. Fick då en salva men den hjälpte verkligen inte. Under helgen blev vageln större och ögat svällde upp och på måndagen var det hemskt, jag kunde knappt titta med ögat. Så då fick jag en tid på vc och fick pencillin! Så mycket för en liten vagel från början....
Men nu ser jag nästan normal ut på ögat, så i slutet av veckan kanske jag ser helt normal ut! hehehe!

Nu ligger lillen och sover och jag ska försöka städa och tvätta lite här, men jag drar mig lite för inte är det roligt heller!!
Var till viktväktarna igår med mamma och skrev in oss! Nu ska vi räkna poäng och rasa i vikt hade vi tänkt! Började med att gå en promenad till dagis för att hämta mirre och oliver! Var ute i aspeboda hela dagen igår nämligen. Ska snart dit igen för idag kommer lella och hälsar på i aspeboda!

Igår var lina och patrick här, vi bjöd på hemmagjorda hamburgare, mums vad gott det var men jag fick ju inte äta så mycket med tanke på mina poäng!!! Det var riktigt kul att träffa lina lite, snart åker ju hon hem igen till linköping... Men snart ska jag, andi och benji hälsa på dom! Dom har bott i linköping i två år nu och vi har inte varit där, fy på oss!

Elin tittade förbi en snabbis igår också, kul att träffa henne också, det var ett tag sen det med!

Ne nu dags för lite städning och sen ´den dagliga promenaden!

Scharlakansfeber

Var till Vårdcentralen med lillen i fredags och han hade scharlakansfeber. Så nu äter han pencillin och ska äta det i tio dagar!  Vi som trodde det var vattkoppor! Inte lätt och veta vad massa små röda prikar på hela kroppen kan vara heller!

Miranda kom hit igår och ska vara här hela helgen. Hon och jag satt uppe igår och tittade på en film, jättemysigt! Andi gick och la sig tidigt, han var slut efter en hel jobbvecka. Det var ju jättehäftigt att vara uppe till tolv tyckte mirre!!!

På måndag så börjar jag på viktväktarna, nu ska jag gå ner i vikt! Jag och mamma ska börja tillsammans=)
Nu ska vi mysa allihopa och titta på film och äta en massa gott!

hej!


RSS 2.0