GRATTIS lillebror

Idag fyller min lillebror 18 år! Det är stort när man fyller arton tycker jag! Man får ju gå på krogen, eller iallafall vissa och så får man ju ta körkort! Och det är väl stort!? Så GRATTIS ännu en gång Robert :)
Vi köpte presentkort på bensin och lite småsaker till hans bil i present. Han har nämligen en bil och den är hans käraste ägodel, hahaha! Så idag var jag och Benjamin på kalas ute i aspeoda. Vi fick god mat och tårta! Tog en massa kort så det kanske kommer någon bild imorgon!

Var iväg på öpnna förskolan med Vickan och barnen tidigare idag. Även fast inte Benjamin leker ännu så är det kul att komma dit och titta på lite folk och han får se andra barn och inte bara mig! Hehe! 

Jag är så duktig och gå min promenad varje dag nu och jag har alltid sällskap av någon, Vickan eller Elin eller Daniela. Vi är så hurtiga och är ute ca 45 min, en rask promenad med uppförsbackar! Det blir ju extra träning för mig när jag drar barnvagnen:)

Ja jjust det, jag måste berätta en sak om mitt öga. Det bara rinner ur mitt högra öga hela tiden, har gjort det i ca en vecka nu. Jag vet inte vad det är. Jag köpte en ny mascara för ca en vecka sen så det kanske beror på den... Men så har jag aldrig reagerat på nån mascara förut.. Hmm.. Använde en annan mascara idag och då rann det lite mindre.. Det blir nog bra tillslut hoppas jag!!

Nu ska jag sova! Natti


Jag och lillen

Hejhopp!

Nu ligger båda våra pluttar och sover, en i vaggan och en under! Ni kan nog gissa vem som ligger i och vem som ligger under!? :)
Som ni kanske märker så skriver jag i bloggen på kvällarna, men det är då jag har min egen tid och det är då jag har tiden också. Det är liksom full rulle på dagarna här hemma! Men det är så det ska vara! Hahaha, nu tänker jag på någon gammal låt när jag skrev sådär. Det är så det ska vara, det är så jag vill ha det.....Hmm undra om den gick så..

Jo, idag var jag och Benji på öppna förskolan, lite nervöst och tyst för min del så där första gången men det var en mysig grupp så det blir nog bra bara man kommer in i gruppen. Jag har också anmält oss till spädbarnsmassage! Det ska bli riktigt mysigt, och kul att lära sig hur man gör.

Storhandling blev det idag också, mycket mat! Men det blev annat occkså. Jag hittade två tavlor till benjamins rum, jättefina! Allt det bästa till Benjamin såklart :)

Nu är det dags att sova
Natti Natti


Lite bilder

Nu så är det dags för lite bilder tycker jag! Eller hur Emelie?! :) 


Lillens rum :)

Idag har det inte hänt så mycket, vi var till andis mamma och käkade och Andi satte upp lite tavlor till henne. Sen kom Daniela hit och myste lite med Benjibob! Vi gick även en långpromenad med vickan, guu så halt det är ute då. Jag halkade till med vagnen, tur att jag höll i den annars så hade väl jag ramlat och brytit något ben med min otur.


Våran stora kille som är så stark i nacken!!

Bye

Fix dag

Igår så var vi på kalas, Andis systers barn fyllde år! Vi fick smörgåstårta och annanas paj, mumsfillibaba :) Sen bar det iväg till aspeboda, passade Miranda och Oliver en stund medans mamma och Peter var och käkade god mat. Daniela tittade förbi en sväng occkså, riktigt trevligt var det.
Åt mammas vegitariska lasagne, såå god men ack så ont i magen jag fick då. Fuskade lite och tog ingen mjölktablett, ja mitt eget fel. Ska inte fuska nå mer.

Imorse, eller ja på förmiddagen sisådär runt 12 så gick jag med Benjamin och Tarzan min 45 minuters promenad i snöovädret. Tarzan är så gullig när han hoppar runt och leker i snön, han ser ut som ett rådjur som hoppar!

Andi och jag har varit duktiga idag och fixat i Benjibobs rum, satte upp nya gardiner med katter och hundar på, satte också upp två hyllor! Det blev riktigt mysigt därinne nu. Vi satte även upp lite tavlor i hallen, det blev så bra!!

Har nyss kommit hen från ett tupperware party hemma hos Marie. Kul att träffa henne lite! Men usch så dyrt tupperware är då. Jag har ju själv sålt det en gång men slutade för att det inte var så kul. Så nu har vi ett helt skåp fullt med plastbyttor, så det blev inget för mig hos Marie.
Det är så många som har partyn nu, antingen tupperware eller ljusparty... Jag ska också ha ett party framöver så då hoppas jag att ni kommer!!!!

Byyeee


Promenix mm

Vilken tidig morgon det blev då, usch jag är inte van. Orkade verkligen inte gå upp imorse, Andi fick lov att säga till flera gånger så till slut kom jag upp!  Var till banken och fixade lite på förmiddagen och på eftermiddagen gick jag min promenad!
Det lönar sig att promenera, jag kom faktiskt i mina gamla jeans idag! Guu vad glad jag blev! Dom satt väldigt tajt men jag kom i dom, det är huvudsaken! Lite mage har jag ju kvar men det var faktiskt ca 2 månader sen jag födde barn, magen försvinner ju inte på en gång.

Imorgon blir en händelserik dag, mer får ni veta sen!

byebye


Ännu mera shopping :)

Lite uppdatering igen då, eftersom jag är så himla dålig på att skriva! Mina senaste dagar har innehållit shopping och promenader! Följde med Vickan till Bvc häromdagen, bara för att vara lite sällskap. Åkte buss :) När vi kom hem sen gick vi en sån långpromenad. Det var inte skottat någonstan så det var bra träning att dra vagnarna i snön!! 

Var till stan igår och shoppade lite kläder på rean till Benjamin. Köpte toning till mig också.
Jag och Vickan åkte buss ner på stan och hem, verkligen inte likt mig men dom senaste dagarna så har jag åkt jättemycket buss...
Efter stan besöket så gick jag med lillen ner till Vickan för att tona håret, mörkbrun. Snyggt värre blev det!

Och idag så har jag varit på kuppen och shoppat ännu mera kläder till lillen, det är ju så roligt med barnkläder! Billigt blir det också när det är halva reapriset! Det blev faktiskt några toppar till mig också:) Köpte förresten jättefina tavlor till hallen på Hemtex. När vi kom hem sen gick jag, Elin och Vickan en långpromenad! Så skönt. Nu ska jag satsa på att gå en långpromenad varje dag, jag har varit duktig än så länge den här veckan.. Får se om det håller i sig!

Nu ska jag lägga lillen som ligger här bredvid mig i vaggan och sen ska jag också sova. Blir en tidigmorgon imorgon!

Natti


Shopping

Idag så har sotarn varit här, han provtryckte skorstenen. Vi har nämligen köpt en spiskasett som man stoppar in i öppna spisen så vi kan elda och ha mysigt :)

Sen var vi ner på stan en sväng, till banken och blomsterriket! Vi köpte blommor till köket så nu är det ett fönster mindre som det ska nya blommor till! Vi hade så några fönster i lägenheten så det behövdes inte så mycket blommor men nu i huset så behövs jättemycket blommor och gröna växter!! Jag är inte så haj på det där med att sköta om blommorna så det fixar andi.



Ja, just det. Vi var på lidl och handlade också och påvägen ut så gick papperskassen med all mat i sönder, andi som bar kassen  blev inte så glad kan jag säga! Hahah men jag tyckte det var roligt!

Nyss hade  vi besök av andis mamma, vi satt och fikade och pratade. Och just nu tittar vi lite på tv... 

Bye

 


Full rulle

Vilken dag det har varit idag. Började dagen med att stiga upp sju. När gjorde jag det sist tro, är verkligen inte van att gå upp så tidigt. VI ( titta vad jag har skrivit mamma) har ju en sjusovare till bebis! Brukar ju gå upp runt nio :) Iallafall så åkte vi till aspeoda då för att spendera dagen där medans andi hade tenta. Hjälpte Miranda att skriva ett arbetsschema som hon tjänar lite småpenagar på. Hon blev så glad så hon startade direkt med att tjäna lite :)
 
Sen så åkte vi till Elin för att käka en jättegod middag. Fick till och med efterrätt, mums! Sen satte vi oss och tittade på körslaget. Blev så förvånad att team Wells åkte ut. Jag trodde från början att team Timo skulle vinna alltihopa, men så fel jag hade. Dom åkte ju ut först, han är ju inte lika känd som de andra så det var väll därför. Hmm... Vet inte riktigt vilka jag hejjar på nu, får återkomma med det...

Vi kom hem från Elin för ett tag sen så nu ligger jag i sängen och skriver. Benjamin är så go på kvällarna precis innan vi ska sova, han bara ligger och skrattar :) Ne, nu ska vi sova!

Natti Bye


Benji

Hoj!

Vilken segdag det har varit. Benjamin och jag har bara varit inne och myst. Han är nämligen lite snorig så jag vill inte gå ut någonting,ifall det skulle bli värre. Som nybliven mamma så är man väldigt överbeskyddande!

Igår så hade vi besök av Marie, Benjamin fick så fina kläder av henne och mattias! Var riktigt mysigt, vi satt och pratde och käkade chokladbollar! Har blivit beroende av sånna på sistonde!

Lillen låg förresten vid sitt babygym för första gången häromdagen :) Han låg och sprattlade och skrattade, han låg och tittade på en ko som gungade och då började han jollra!

Imorgon ska vi ut på äventyr, eller vi ska till mvc, jag ska på efterkontroll. Varje gång vi åker hemmifrån är ett äventyr :) Ska ringa Daniela nu som är hemma och är sjuk och har varit det jättelänge. Vi har inte setts på en månad, fast det känns som ett år!


                                                    
Bye

BVC

Då var dags att skriva lite igen :)

Var till Bvc igår och vägde och mätte Benjamin, 6700 gram och 61,5 lång!  Vad min lilla plutt blir stor, det går för fort! Han är 2 månader och 3 dagar nu! Det känns som det var igår han kom ut ur min bamsemage!

Tog en promenad igårkväll med vickan, så skönt att komma ut, måste gå bort dom där sista kilorna. Det går sakta men säkert framåt. Ska gå på mamma/barn gympa också, såg att grand hade det. Roligt att träffa nytt folk!

Skulle egentligen ha träffat några kompisar och fikat idag men Benjamin är lite snorig så vi stannade hemma istället. Så idag har jag tagit bort julgardinerna, nu vill vi ha vår och soliga dagar :) Det är ju så tråkigt väder ute nu, blött,skitigt och mörkt.

Nu ska jag mysa med lillen!
Bye bye

Uppdatering

Nej nu ska jag skärpa mig och skriva lite mera i boggen. I fredags blev det en tur till stan. Med buss. Kors i taket. Det är inte likt mig. Hittade ingenting. Bara skitkläder kvar innan vårkläderna kommer. På kvällen var vi hemma hos Vickan och Jeppe och käkade god mat. Det var mysigt. I går åkte vi, jag och Benjamin, skrillor...eller åkte och åkte ;) försökte i alla fall tillsammans med familjen Gullstrand-Mosell. Sen på kvällen blev det mys med Pelin och Vickan med en konstig film som jag inte fattade och godis. Jag måste bara säga  att jag såg på Disturbia i fredags och jäklar vad rädd jag blev. Kunde varken duscha ellre gå ner i källarn mitt på dagen. Andi fick några samtal på jobbet..haha.

I dsg har jag och Benjibob varit hos mamma och alla i aspeboda och myst. Sen på kvällen köpte vi pizza och Pelin kom hit och åt med oss och nu ska vi snart titta på film. "The Happening". Är det någon som har sett den? Hoppas i alla fall att den är bra.

Daniela och jag smider lite planer om studier framöver. Mer får ni veta senare. Först ska jag vara hemma och njuta av mammaledigheten.

Baj baj äppelpaj

Mys

Har bara varit hemma och myst, kom aldrig ut på någon promenad, det var iskallt ute! Men imorgon kanske... Michaela har varit här idag, vi satt och tittade på film och åt glass ( Ben&jerrys) Mums! Vi såg på Birth, skitdålig. Fattade ingenting. Badade iallafall lillen nyss, han älskar att bada!




Sitter och tittar på grammisgalan nu, tänk att jag och Robert satt i publiken förra året! 

 

Bye bye!

Hmm


Nu så ska jag äntligen skriva lite så alla nyfnika har något att läsa=)
Sitter och tittar på gamla bilder nu, hittade en bild på mig som togs två dagar innan Benjamin kom ut.  Saknar den där magen!!





                                                                             Visst är han söt min lilla prins?!

Ska försöka komma ut och gå lite imorgon om det inte är alltför kallt ute. Sen så kanske det blir en liten träff med Elin om hon hinner ses lite efter hon varit i borlänge. Det här får räcka för idag! Ska titta färdigt på drömkåken nu!
Det här är min första inlägg som jag skriver utan hjälp från en bloggexpert (Elin)!

Min årsresumé

Jag börjar den nya bloggen med att fylla i detta formulär om mitt år som Elin nu tvingar mig att göra.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Födde barn... Det smärtsammaste och härligaste som jag gjort!

2. Har du några nyårslöften?

Gå ner i vikt. Man lägger ju på sig lite under en graviditet... Hm...

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Jag själv framför allt. Linda och Sussie (Andis systrar) har båda fått. Några flyktigt bekanta..

4. Dog någon som stod dig nära?

Ingen som stog just mig direkt nära. Men Andis mormors bästa kompis som stog dom nära.

5. Vilka länder besökte du?

Zero. Jag var fullt upptagen med att vara enormt gravid

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?

Inget som jag kommer på på rak arm sådär

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
10 November. Då föddes våran son, Benjamin.

8. Vad var din största framgång 2008?
Bli mamma. Och avslutade min barnskötarutbildning.

9. Största misstaget?
Sumpade chansen till grönt kort i golf. Men nytt år, nya tag!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk är bara förordet. Behöver jag säga mer?

11. Bästa köpet?
Ny säng. Underbart!!!

12. Vad spenderade du mest pengar på?

Möbler till vårat hus som vi har flyttat till!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

Benjamin såklart. Jag har aldrig varit så lycklig som när han äntligen tittade ut.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?

Ett litet rött paket, hojtar Andi här bredvid. Med Lasse Stefanz. Säger bara reklaaaam, suck!!
Big Girl (Säger Elin här) med Mika. Den associerar hon till mig för vi alltid lyssnade på den i bilen.
Apologize.. men har glömt artisten.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare.. behöver jag säga varör?? Ge mig ett B...

16. Vad önskar du att du gjort mer?

Inte prata i telefon i alla fall... Haha... Eller hur Elin..och Andi????!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

Äh.. vi går tillbaka till det sen...

18. Hur tillbringade du julen?

I aspeboda hos Mamma och Pappa Peter och mina syson, Andi och Benji. Och Tarzan såklart! Mysigt!!

19. Blev du kär i år?

Jag är alltid kär!! Gissa i vem!!!?! Eller vilka kanske!!

20. Hur många one night stands?

Gissa!!

21. Favoritprogram på TV?

Unga Mödrar, Grays Anatomi, Desperate Houswifes, One Three Hill, Färjan, Idol... Mycket TV när man är gravid... hm.. Annars också säger Elin!!!

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

I så fall kallar jag det för ogilla..

23. Bästa boken du läste i år?

Bok?! Men oj. När det finns tv???!! Tidningar är bra. Jag läser i perioder!

24. Största musikaliska upptäckten?

Nej.. Lasse såklart!! Jag fastnade för Dansbandskampen på tv.. det trodde ni inte om mig va?! Haha! (Jo säger Andi)

25. Något du önskade dig och fick?

Ett barn!!! Mycket kärlek!

26. Något du önskade dig men inte fick?

Ny mobil.

27. Årets bästa film?

'shrom, det satte ju igång det hela. Läskigt!!! (Förlossningen alltså)

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?

Käkade tårta hela dagen med släkten. Och några kompisar

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Nej. Vad skulle det kunna vara?

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Mjukiskläder. Stora!! Inget passade ju!

31. Vad fick dig att må bra?

Min familj. Mina vänner. Vårt stora hus!

32. Vilken kändis var du mest sugen på?

Jag är inte sugen på nån kändis. Jag har ju Andi. (Hihi skrattar Andi i bakgrunden) Chad Micheal Murray

33. Vem saknade du?

Lina, Alexandra och Emelie som bor så långt bort!

34. De bästa nya människorna du träffade?

Hm... Tror inte att jag träffat någon ny. Det skulle vara min lillebrors tjej Sofie då, jättegullig! 

Nytt år, ny blogg

Hejhej!
Nu ska jag försöka mig på det här med att blogga!

RSS 2.0