Såå trött

Det har varit en lång dag idag, fullt upp hela tiden. Först städning här hemma sen bar det iväg till stan med buss, nuförtiden åker jag faktiskt mycket buss! Och jag tycker det är helt okej att åka buss igen, inte likt mig:) Men man kan väl ändra sig! Träffade Elin på stan, vi gick och kollade lite men shoppade ingenting. Det blev bara en fika. Lillkorven som är hans nya namn var så nöjd när vi var på stan och på bussen ligger han bara i sin vagn och snarkar högt, så han gillar också bussen!
Var hem till Jessica efter vi var på stan och kollade på lite kläder som jag fick av henne. Åkte och handlade mat som är så kul, hem och laga mat och andas ut efter en lång dag, Pratade med Daniela  nyss och hon tyckte jag lät så trött på rösten så jag fick order av henne att gå och lägga mig.. snart...

Benji bara växer så det knakar. Han har kommit på att han kan göra en massa ljud, höga ljud. Det skär hemskt i öronen:) Han är redan 4 månader och två veckor...


Ska kanske lägga mig snart då... somnar kanske till lyxfällan...




Pizza utan ost....


SOL:)
Vilken fin dag det har varit idag då! Tog en promnad med Benji till en jobbarkompis och hennes dotter. Satt och fikade och pratade lite. Sen kom Andi och hämtade oss så åkte vi hem och lagade mat och städade, som är såå jättekul eller INTE...
Vi gjorde hemmagjord pizza utan ost. Jag la på alla ingredienser och glömde osten. Tyckte att pizzan var lite röd när jag tog ut den ur ugnen. Haha, smal pizza. Det tog fyra timmar innan vi kom på att vi hade glömt osten...

                                  Så här snygg var Benji idag:)



Bye

Benjamins dop

Uppdatering...

Benjamin döptes i Söndags. Det gick jättebra, han skrattade och var glad under hela dopet :) Så nu är han döpt till Benjamin Bob Rolf, "Han med dom tuffa namnen" sa prällen! Det var mycket folk, ca 70 pers. Det var så roligt att så många kunde komma.  Alla som hjälpte till var så gulliga, det hade aldrig gått utan er. Inga namn nämnda så är inga namn glömda! Ni vet ju vilka ni är:)



Miranda läste en dikt som var så fin, ojoj vad nervös hon var men det gick så bra :)




Efter dopet i Söndags har vi bara tagit det lugnt. Var till kuppen en sväng i Måndags med Jessica och handlade lite bebisgrejor. Och igår var jag och lillen på öppna förskolan. Först hade vi lite babymassage och sedan gjorde vi gipsavjutning av handen och foten.
Det var så fint väder ute igår så jag och Vickan och alla barnen tog en promenad, Benji och Noah fick åka vagn men Ida fick cykla! Det ser ut som det blir en fin dag idag också, hmmm undra vad man ska hitta på!!

Bye så länge!


Planering

Dagarna bara flyger förbi. Har haft fullt upp här hemma. Men nu har jag lite tid att skriva!
 
Prästen var här förra veckan och då gick vi igenom dopet. Vi hade redan bestämt två låtar och en psalm men prällen tyckte att vi skulle ha en psalm till. Så han började sjunga en psalm för oss vid köksbordet. Jag visste inte var jag skulle ta vägen, jag kunde då absolut inte titta på andi för då hade jag brast ut i skratt på en gång, så jag satt och kollade på Benjamin :) Vi hiitade iallafall en psalm som var fin tillslut. Och söta Miranda ska läsa en dikt på dopet som hon har valt, jättefin! Men lite nervös är hon... 

Det är mycket att planera inför ett dop, tänk vad mycket när man ska gifta sig då. Men det ska vi inte göra på ett tag iallafall:)

Lillen växer så det knakar. Var på BVC iförrgår. Han vägde 7965 och var 67 lång! En stor kille:)



Har haft ont i magen i några dagar nu, både Andi och jag..Vet inte riktigt vad det är, typ influensan som har satt sig i magen. Men idag är vi mycket piggare!

Nu ska jag titta till lillen som ligger och snarkar i våran säng:)

Vagnen:)

Idag fick vi vår nya vagn,  Benji provlåg den på en gång såklart:)






Snygg va?!

Vändning :)

Hojj!!

Nu ligger våran lilla kille bredvid mig på rygg i soffan och försöker vända sig. Han vände sig för första gången igår från rygg till mage! Han blir så arg när han inte kommer runt, om armen ligger i vägen eller om nappen ligger för långt bort. Hehe, han är så söt som försöker.

Idag har vi varit på öppna förskolan och på babymassage! Benjamin kikna av skratt när jag masserade honom, antingen så tyckte han om det jättemycket eller så var det för att han var naken. Det är väldigt populärt att ligga naken... Undra vilket han tyckte var bäst :) Förra gången vi var på babymassage så tog jag av blöjan, men då blev jag nerkissad så idag behöll vi blöjan på!!

Nu så ska vi mysa lite och så måste jag byta blöja på Benji, bajs igen:)

 


Lite frågor...

Regler: Det här är svårare än du tror! . Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!



1. Vad heter du? Madelene 
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mark
3. Flicknamn: Malin
4. Pojknamn: Marcus
5.  Yrke: Modell
6. Färg: Magenta
7. Klädesplagg: Mössa
8. Mat: Makaroner
9. Sak i badrummet: Munskölj
10. Plats/stad: Mariestad
11. En orsak att vara sen: Magknip
12. Något man skriker: Mera!
13. Film: Mamma Mia
14. Något man dricker: Mer
15. Band: Money brother
16. Djur: Marsvin
17. Gatunamn: Mormorsgatan
18. Bil: Mazda
19. Sång: Money money money
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Monopol

Det var lite svårt faktiskt, fick ropa på Andi några gånger så han fick hjälpa mig :)

Stor kille

Kom hem tidigt efter tjejkvällen igår. Var hemma vid tio men det gjorde inget, jag var så trött endå. Dom andra tjejerna fortsatte kvällen på krogen. Men det var trevligt att sitta och prata och äta tacos:) Lillen var inte så nöjd med att sitta i babysittern när vi åt så då fick han sitta i en barnmatstol för fösta gången. Han är inte riktigt stabil för att sitta själv ännu men med kudde och filt i stolen så satt han ganska bra endå. Han visste inte om han skulle tycka om det eller inte som ni kanske ser på bilden.



Benji väckte oss vid sju som vanligt så det var bara att stiga upp! Så vi såg starten på vasaloppet, gu vad mycket folk!! Nu är eliten i Hökberg, spännande vem som vinner, man blir ju helt slut av att bara titta ;)


RSS 2.0