Sjuklingen

Sitter här med en sjukling i knät. Var till vc idag och benji hade dubbelsidig öroninflammation och så var han även svälld i halsen och var jätterosslig. Så det är inte konstigt att han har varit lite gnällig och inte på topp. Nu fick han pensellin och hostmedicin som han ska äta i tio dagar! Det är synd om lillkorven, först magsjukan med dropp och allt och nu detta...


Ny design

Tack Elin för att du fixade min blogg:)
Grattis till min vän Emelie som fyller år idag!

I Torsdags  var ju lillen pigg och glad och hade börjat äta igen så i Fredags var vi till Furuvik med öppna förskolan. Benji var pigg och glad på morgonen men senare under dagen var han inte pigg längre utan vägrade  äta och ville bara sova. Så han hann bara träffa getterna och aporna i furuvik. Men mamma och jag har sagt att vi ska åka dit tillsammans med barnen i sommar så då får lillen se mer:) Hemma i falun var det sol när vi åkte och när vi kom fram till gävle så var det disigt och kallt. Sen började det regna så vi hade inte tur med vädret. Men det var trevligt endå!:)

Under helgen så har lillen inte varit så pigg. Han har haft feber, hosta, kladd i ögonen och förkyld. Ska ringa vc imorgon så får vi se vad han kan ha för sjukdom. Så  typiskt att han ska åka på allt. Men idag har han ätit mat och gröt, ett bra tecken iallafall!!

Våran helg har varit lugn, bara varit hemma med sjuk son. Städat och tvättat bort magsjukan har vi gjort. Har nyss varit ut på promenad med vickan i det fina kvällsvädret, skönt att komma ut!!

Nu ska jag äta kvällsmacka!

Magsjuka igen

Fy sjutton för magsjuka... Vaknade på natten till måndag av att lillen spydde.. Tänkte att han ätit för mycket eller att det ev var magsjuka. Och då fick ju jag ont i magen såklart. Så på morgonen var det dags för mig. Jag och benji hade fått den där dumma magsjukan. Redan vid lunch på måndagen var jag pigg igen men lillen spydde som bara den och fick inte behålla något. På måndags kvällen åkte vi in till akuten och lillen blev inlagd på barn och skulle få dropp. Men på natten till tisdagen var han ganska pigg igen och började äta välling innan dom hann sätta dropp. Men på tisdags morgonen var han dålig igen och vägrade äta. Så då fick han dropp. Sen på onsdags morgonen var han lite piggare igen och dom tog bort droppet, han hade svällt på båda ögonlocken för droppet hade gått in för fort.. Vid lunch fick vi åka hem. Så två nätter låg jag och benji isolerade på ett rum på barnavd. Och andi har klarat sig från magsjukan, det är ett mysterium. Det var jättejobbigt och se sitt barn så sjukt. Han är ju så liten också... Men nu är vi båda mycket piggare, lillen har börjat äta mat igen och inte bara välling som han levde på under magsjukan....

Så nu har det varit storstädning här hemma, och tvättmaskinen har gått i ett!!

Och imorgon sticker vi till furuvik med öppna förskolan, ska bli jättekul! Komma hemmifrån lite också:)

Här kommer lite bilder




Bilder från sista april




Mirre håller koll på alla barn när dom smäller smällare=)


Benji och Oliver tycker om att härma varandra!!!


Lillen som ligger i den stora sjukhussängen....

Helgen

Nu så har det varit helg igen... och vad har man gjort då. Jo i fredags var vi hemma hos jeppe och vickan och såg på film, elin kom dit också. Det blev en massa tok och skratt efter filmen!!
Igår var vi till johan och sara och lilla bebben och hälsade på. Benji ser ut som  en jätte mot lilla julia! Sen var vi iväg på kalas ute i sundborn och sen mys hemma i soffan till eruovision. Idag har det inte hänt så mycket, slipade telefonbänken som ska målas så fort som möjligt, mys med lillkorven och den dagliga promenaden såklart:) Kilorna rasar, eller hur vickan?
Ja just det, ny telefon har jag köpt också! Spännande fakta.. hahah!

Ska försöka lägga ut lite bilder snart också:)

bye


Längesen..

Nu var det verkligen år och dar sen jag skrev.. inte år kanske men massa dagar iallafall!! Har haft fullt upp, det blir så när man är mammaledig! hehehe! Lite uppdatering då.

Jag och Vickan har skärpt oss och har börjat ut och gå varje kväll! Nu ska vi bli smala till sommaren,eller hur vickan?:) Alla som vill får hänga på!
Lillkorven växer så det knakar! Benjis två tänder kommer upp mer och mer. Jag ammar nästan ingenting längre, på nätterna och någon enstaka gång på dagen, han har inte börjat bitas heller. Så såå stor har han blivit, snart lämnar han mammas tutte. Det är ett stort steg för han och mig! Just nu ligger han bredvid mig i soffan och snackar, han vill väl inte sova när mamma och pappa är uppe.

Nu håller andi på ute i hallen. Nya innedörrar blir insatta imorgon, det kommer bli stor skilland.

Lite uppdatering hann jag med, mer kommer!
kram

Blandat

Jäkla pollen, jag är såå snorig nu. Benji också men han är bara lite förkyld. Inge roligt... Tyckte att det var dags att skriva lite blogg nu, det var över en vecka sen jag skrev. Fy på mig!

Det har hänt mycket under veckan. Spenderade valborg hos jeppe och vickan. Mirre och Oliver var med då också. Vi grillade och hade det mysigt.

Var på Bvc i tisdags och då fick lillen vaccination. Han vägde 8880 och var 70 lång. Nu har vi börjat lite med att ge flaska, lite jobbigt men han kan ju inte alltid tutta på mig! Han har fått sin andra tand nere nu så nu får han inte bita mig i tutten...

Var till djursjukhuset med Tarre i tisdags, han fick också vaccination. Han vägde 4,3 kg. En tjockis. Så nu är det specialfoder som gäller för han. Han väger alldeles för mycket för sin storlek!!

Ja just det, vi var till rättviksmarknad också. Mycket folk och samma stånd varje år. Åt langos, mums var det!

Igår var jag, mirre och benji iväg och köpte en paviljong som står ute på gården. Tog ut trädgårdsmöblerna också. Mysigt när man kan börja sitta ute lite. Nu är det bara nya dynor som fattas!

Nu ska jag fortsätta titta på tv, bye!

RSS 2.0