Ny design

Tack Elin för att du fixade min blogg:)
Grattis till min vän Emelie som fyller år idag!

I Torsdags  var ju lillen pigg och glad och hade börjat äta igen så i Fredags var vi till Furuvik med öppna förskolan. Benji var pigg och glad på morgonen men senare under dagen var han inte pigg längre utan vägrade  äta och ville bara sova. Så han hann bara träffa getterna och aporna i furuvik. Men mamma och jag har sagt att vi ska åka dit tillsammans med barnen i sommar så då får lillen se mer:) Hemma i falun var det sol när vi åkte och när vi kom fram till gävle så var det disigt och kallt. Sen började det regna så vi hade inte tur med vädret. Men det var trevligt endå!:)

Under helgen så har lillen inte varit så pigg. Han har haft feber, hosta, kladd i ögonen och förkyld. Ska ringa vc imorgon så får vi se vad han kan ha för sjukdom. Så  typiskt att han ska åka på allt. Men idag har han ätit mat och gröt, ett bra tecken iallafall!!

Våran helg har varit lugn, bara varit hemma med sjuk son. Städat och tvättat bort magsjukan har vi gjort. Har nyss varit ut på promenad med vickan i det fina kvällsvädret, skönt att komma ut!!

Nu ska jag äta kvällsmacka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0